ارسال رایگان با خرید 500 هزارتومان (تا 10 کیلوگرم) به اصفهان و خرید 800 هزارتومان (تا 2 کیلوگرم) به سراسر ایران

مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه

ترافل خرمایی، یکی از شیرینی و دسر هایی است که برای افطار ماه رمضان یا برای پذیرایی شیک از مهمان های خود می توان استفاده نمود. این ترافل از خرما تهیه شده است که با مغزهای مختلف تزیین می شود. توپک ها بسیار سالم و مقوی است و برای کودکان و نوجوانان مصرف آن توصیه می شود. همچنین به عنوان بمب انرژی برای سفره افطار در ماه مبارک رمضان استفاده می شود. این شیرینی ها را می توان درون یخچال نگه داری کرد.

 مواد لازم

خرمای کبکاب : 2 لیوان

مغز گردو:        نصف لیوان

پودر نارگیل:      نصف استکان

شیره خرما:      2-3 قاشق غداخوری

ارده:              3 قاشق غذاخوری

پودر جوز هندی: یک قاشق چای خوری 

کنجد:               نصف لیوان

 برای تهیه این ترافل خرمایی مواد لازم می توانید را از بابامیلک تهیه فرمایید:

برای تهیه ترافل خرمایی خوشمزه و مقوی در ابتدای کار، یک کاسه آب کنار دستتان بگذارید و کمی دستانتان را مرطوب کنید.

سپس شروع کنید هسته خرماها را جدا کنید معمولا خرما خشتی و خرما کبکاب به دلیل داشتن پوست نازک نیازی به جداسازی پوست ندارد.

در صورتی که از خرما رطب استفاده میکنید حتما پوست آن را جدا کنید. در مرحله بعدی خرما ها و مغزگردو وپودر نارگیل و شیره خرما و ارده را به همراه مقادیر مورد نیاز پودر دارچین و پودر جوز هندی در دستگاه غذاساز مخلوط کنید.

در هنگام مخلوط شدن مواد نصف استکان آب را به آرامی به مواد اضافه کنید تا مواد خیلی سفت نشود و به راحتی با هم ترکیب شوند.

از خمیر به دست آمده توپک های کوچک درست کنید و در مواد دلخواه مثل: گردو, پودر نارگیل, گل سرخ, پسته, کنجد بغلتانید.

terafel.jpg

توجه داشته باشید که مواد این ترافل های خوشمزه میتواند مطابق علایق دوستداشتنی شما جایگزین شود.

شما میتوانید از بادام زمینی , پسته ,بادام درختی ,فندق و دیگر مغزها استفاده کنید. همچنین به جای آب میتوانید از گلاب استفاده نمایید.

اکنون ترافل ها را در ظرف در دار بچینید و نوش جان کنید.

همچنین شما میتوانید خیلی سریع مواد لازم را برای تهیه ترافل خرمایی خوشمزه از بابامیلک تهیه کنید:

 

 

 

 

 

نوشتن دیدگاه