ارسال رایگان با خرید 500 هزارتومان (تا 10 کیلوگرم) به اصفهان و خرید 800 هزارتومان (تا 2 کیلوگرم) به سراسر ایران

لازانیا یکی از غذاهای معروف بین المللی کشور ایتالیا است .

این غذا بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که بسیار لذیذ و خوشمزه میباشد.

با کمک دستوری که بابامیلک برای شما تهیه کرده است ؛ شما میتوانید یک لازانیای فوق العاده خوشمزه ای را درست کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ورق لازانیا                   500 گرم

گوشت چرخ کرده         500 گرم

قارچ                           500 گرم

فلفل دلمه ای                2 عدد

پیاز                              1 عدد

رب گوجه فرنگی             2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا                       400 گرم

آب لیمو ترش                1 قاشق غذاخوری

آویشن                         1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه            به مقدار لازم

زردچوبه و روغن              به مقدار لازم

مواد لازم سس بشامل:

آرد سفید                      2 قاشق غذاخوری

کره                              50 گرم

شیر                              2 لیوان

شما میتوانید هم اکنون مواد مورد نیاز برای تهیه لازانیا را از بابامیلک تهیه کنید:

 

مرحله طبخ

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

 اکنون گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کردهو به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند؛ در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم.

فلفل دلمه ای را هم کمی تفت می دهیم تا با بقیه مواد یکدست شود، سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش به تابه اضافه می کنیم.

در ادامه قارچ ها را هم تفت می دهیم تا آب بیندازد و سرخ شود.دقت کنید که لیمو ترش مانع از تیره شدن رنگ قارچ ها میشود.  حال در این مرحله مواد داخل تابه را یک سمت جمع می کنیم و در سمت دیگر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

رب گوجه فرنگی را چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شده و طعم خامی اش گرفته شود.

 

حالا در تابه را می گذاریم تا مواد با آب خودشان بپزند. در همین حین سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور آرد را درون یک تابه جداگانه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

 حال کره را اضافه کرده و به همراه آرد تفت می دهیم تا به طور کامل با هم یکدست و مخلوط شوند. سپس آرام آرام  شیر گرم را اضافه می کنیم و به صورت مرتب مواد را هم می زنیم تا آرد گلوله نشود، سپس اجازه می دهیم سس غلیظ شود.

  سس بشامل را باید به صورت مداوم هم بزنید تا غلظت آن شبیه فرنی شود، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم خنک شود. مواد گوشتی را هم پس از اینکه آب درون تابه تمام شد از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شوند.

 در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود،سپس  یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم. در ادامه ورق های لازانیا را درون آب ولرم قرار می دهیم تا کمی نرم شوند.

 حالا مقداری سس بشامل را در کف ظرف می ریزیم، سپس یک ورقه لازانیا روی سس قرار می دهیم. در ادامه یک لایه نازک از مخلوط گوشت چرخ کرده روی ورق لازانیا پهن می کنیم، سپس کمی پنیر پیتزا و آویشن روی آن می پاشیم.

 به همین ترتیب مواد لازانیا را به صورت لایه ای روی هم می چینیم. لایه آخر را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا لازانیا آماده شود. در پایان پخت برای طلایی شدن روی پنیر، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.

در پایان میتوانید نوش جان کنید.

شما میتوانید مواد مورد نیاز لازانیا خوشمزه را از سایت بابامیلک تهیه فرمایید:

 

نوشتن دیدگاه